O nama

Mi smo kreativno poduzetnički hub obiteljske orijentacije koji posluje 5 godina, a bavimo se osmišljavanjem i proizvodnjom edukativnih drvenih igračaka. Već prve godine poslovanja dobili smo Zlatnu kunu za najbolji Start up.

Prepoznati smo u stručnim krugovima predškolskog odgoja i obrazovanja kao inovativni proizvođač didaktičkog materijala u Hrvatskoj.

Ostvarili smo uspješnu suradnju s brojnim ustanovama poput dječjih vrtića, osnovnih škola, udruga djece s teškoćama, logopedskim kabinetima, centrima za poticanje darovitosti kod djece, igraonicama, obrtima za čuvanje djece i mnogobrojim roditeljima.
Ponosni smo što naš brend Linit već stvara trendove u ponudi edukativnih igračaka. Sve naše proizvode osmišljava tim profesionalaca i stručnjaka. Oni se isprobavaju u radu s djecom, prema potrebama mijenjaju I nadopunjavaju. Naša misija je pred dijete staviti samo najkvalitetnije i najuspješnije poticaje za optimalan razvoj.

U skladu s najnovijim istraživanjima razvoja djece, koristimo isključivo prirodne materijale i ekološke boje sigurne za djecu. Kao proizvođači, nudimo rezervne dijelove i uvijek smo tu za naše korisnike sa savjetom ili prijedlogom o načinu upotrebe samog materijala.

Proizvodimo Montessori pribor jer izuzetno cijenimo Montessori pedagogiju kao preteću novijih metodologija i kao pionira u didaktičkim igračkama.

Iz iskustva i promatranja djece u igri, ona uvijek radije odabiju drvene materijale u odnosu na plastične. Kroz Linit igračke djeca uče sama, razvijaju fokus, pažnju i koncentraciju manipulirajući drvenim dijelovima. Udubljeni u igru, uče slova, svladavaju matematiku, razvijaju svoju osjetilnost, upoznavaju se s geografijom, prirodom, ekologijom, umjetnošću i to sve kroz igru, da toga nisu ni svjesni.

Djeca stječu znanje koje im omogućuje razumijevanje i kritičko promišljanje svega što ih okružuje, snalaženje u novim situacijama, te uspjeh u svakodnevnom životu i svim kasnijim etapama institucijskog obrazovanja.


Prijavite se na naš besplatan newsletter i među prvima saznajte sve o našim najnovijim ponudama!
Prijavi se