Web trgovina

Objavljeno 28. listopada 2022.

Često smo dobivali upite kada ćemo napraviti online trgovinu i ona je konačno sada tu!

Veselimo se što vam možemo predstaviti naš web shop i mogućnost narudžbe iz topline vlastitog doma, ureda, parka, odnosno od bilo kuda gdje imate pristup internetu.

Od sada u par klikova možete obaviti kupnju i nabaviti izvrsne Linit proizvode gdje god se nalazili. Plaćanje odabranih proizvoda putem web shopa nikad nije bilo jednostavnije. Bilo da plaćate kreditnom karticom, Internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom ili pouzećem kada Vam dostavljač donese naručene proizvode. Nema odlaženja u poštu ili banku, nema redova i stajanja na blagajni, nema kompliciranih procedura. Sve je maksimalno pojednostavljeno i pristupačno kupcu.

Sve kartične transakcije zaštićene su posebnim protokolima od davatelja usluga te ne postoji mogućnost prevare ili curenja Vaših podataka trećoj strani.

Sve narudžbe se obrađuju isti dan te se s posebnom pažnjom pakiraju i šalju na Vašu adresu. Paketi unutar granica RH stižu unutar tri-pet radna dana(osim za područja s posebnim režimom dostave što uključuje otoke i Dubrovačko područje). Najčešće roba stigne drugi dan, ali s obzirom da smo mala proizvodnja, nekad nemamo svaki proizvod odmah dostupan i potrebno je da ga izradimo, te vas molimo za strpljenje.

Kako posjetiti web trgovinu? U glavnom izborniku kliknite na WEBSHOP i otpeljat će vas na stranicu www.montesplay.hr gdje možete naručiti sve Linit proizvode.

Igračke su razvrstane po godinama dječjeg života i tako najlakše možete pronaći idealnu pametnu igrački prema dobi vašeg djeteta.

Ukoliko ste naš pratitelj na društvenim mrežama (facebook i instagram) i uočite novu igračku koju želite, a nema je još u web trgovini, ne brinite. Javite nam se na e-mail  i naručite. Nažalost, ne stignemo odmah sve ubaciti u web trgovinu, ali trudimo se to učiniti u najkraćem mogućem roku.

Uživajte u kupovini 🙂

 

 

« Vrati se natrag

Prijavite se na naš besplatan newsletter i među prvima saznajte sve o našim najnovijim ponudama!
Prijavi se